De ce să alegi mașina electrică Birò

De ce să alegi mașina electrică Birò

Cu mașina electrică Birò ieși mereu în câștig

 

Zero consum de combustibil, mașină 100% electrică

Nu doar economic, Birò este mult mai rentabil decât te aștepți! Spre deosebire de mașinile pe bază de combustibil fosil, alegând vehiculul electric Birò economisești bani de la bun început.

În general, pentru locuitorii din marile orașe, transportul reprezintă a doua cea mai mare cheltuială după costurile cu utilitățile și întreținerea pentru locuință. Cum mulți se mută la marginea orașului pentru liniște, spațiu și mai mult verde, costurile pentru combustibil cresc considerabil. Orice mașină clasică, indiferent de marcă, consumă mai mult, intreținerea este mai scumpa și se uzează mai rapid dacă este folosită preponderent în oraș.

Singura excepție, adică singura mașină care are un consum constant și pentru care prețul carburantului este total irelevant, este mașina electrică! Dacă un litru de benzină costă în medie 5 lei, iar un plin peste 200 de lei, află că în cazul mașinii electrice Birò, poți să mergi 100 de km în oraș la un cost de doar 2 lei!

În afară de costurile ridicate pentru combustibil, uzura mașinii se traduce prin în revizii și vizite în service, care se adaugă la suma cheltuită pentru transport, la plata impozitului anual și la costurile privind parcarea.

✅Fără costuri de întreținere

Un vehicul electric îți economisește bani și pentru costurile de întreținere. Mașinile electrice cu baterii nu au motor pe benzină sau motorină, nu au nevoie de schimb de ulei, bujii, filtre sau curele de distribuție și, spre deosebire de motoarele pe carburant, motoarele electrice nu necesită întreținerea de rutină. Costurile reduse de întreținere pot să ii aducă unui proprietar de mașină electrică economii de peste 1.500 euro pe o perioadă de 2-4 ani de zile, comparativ cu un vehicul pe bază de carburant.

Biro este dotat cu o baterie moderna Li PoMn, cu peste 1000 de cicluri de incarcare, oricand vrei si la orice priza 220 V.

✅Parcare publică GRATUITĂ

Mai mult decât atât, datorită staturii sale minione si mobilitatii electrice, parcarea publică este gratuită pentru Birò. De fapt, vei uita definitiv de grija parcării, întrucât vehiculul electric Birò este atât de compact încât poți să îl urci pe trotuar, pe un loc de parcare deja ocupat sau între 2 locuri de parcare, fără să deranjezi accesibilitatea celorlalte mașini.

✅Preț de achiziție MIC și opțiuni de plată în rate

Prețul de achiziție este de asemenea, un factor important atunci când ai nevoie de o mașină de oraș nouă. Vehicul electric Birò în varianta de bază are un preț de 4.400 de euro+TVA (cost efectiv client), prin programul Rabla, preț care îl încadrează în rândul celor mai economice soluții de mobilitate urbană din piață!

Ai de asemenea, opțiuni flexibile de finanțare și opțiunea de avans + plată în rate fixe, fără comision, fără dobândă și fără alte costuri ascunse. Cere detalii!

✅Mașina ideală pentru flota ta auto de oraș

Ca mașină electrică personală de oraș, Birò te ajută să economisești pe toate planurile, însă atunci când o alegi pentru flota ta auto, doar cheltuielile tale de combustibil se reduc într-o lună cu peste 67%.

Mai exact, pentru o flotă de 10 mașini electrice Birò, vei avea disponibili lunar peste 1100 de euro din bugetul destinat combustibilului, la care se vor adăuga economiile din costurile de întreținere, cele cu parcarea șamd.

În total, când alegi Birò pentru flota ta auto, vei realiza economii de peste 80%, pe care le poți redirecționa pentru ceea ce contează în dezvoltarea business-ului tău.

Cele două modele Birò ideale pentru transport și livrări în oraș sunt Birò Big și Birò Box, însă cum fiecare afacere are nevoi speciale, nu ezita să ne contactezi pentru a-ți recomanda soluția perfecta pentru business-ul tău!

 

 

 

✅Se poate încărca la orice priză de 220V

Poți încărca orice model Birò la orice priză de 220V, ceea ce înseamnă că o poți încărca inclusiv la priza de acasă, la birou sau pe parcursul deplasarilor. Pentru o flotă auto, acest lucru este mai mult decât avantajos, deoarece mașinile tale electrice Birò nu depind de stațiile de alimentare electrice.

Fiecare model Birò este echipat cu 2 motoare electrice fără perii de 48V (4 kW). Poți alege varianta de echipare care se potrivește stilului tău și nevoilor tale de călătorie.

✅100% Vedetă de oraș. Mai vizibilă în trafic decât un OZN!

Nu te lăsa păcălit de statura sa minionă! Produsă în Italia, Birò are un design care atrage atenția oriunde se duce. La volanul unui vehicul electric Birò nu ai cum să treci neobservat!

Folosește-te de acest atu pentru a transforma Birò într-un ambasador permanent al brandului tău sau pentru a te pune inteligent în evidență. Cu Birò dai tonul noii revoluții privind transportul urban al viitorului. Nimeni nu știe ce forma va avea viitorul, dar cu siguranță viitorul va fi electric!

✅Libertate de mișcare în siguranță

Birò este o mașină electrică fiabilă, durabilă și sustenabilă. Deși are agilitatea unui scuter, protejează foarte bine datorită cadrului din oțel nedeformabil, celor 4 frâne cu disc cu ABS față&spate, a centurii de siguranță cu prindere în 3 puncte și a anvelopelor R13 care îi oferă stabilitate.

Spre deosebire de multe alte vehicule electrice din clasa sa, mașina electrică Birò este produsă în Italia și respectă standardele de siguranță impuse de Uniunea Europeană.

✅Foarte prietenoasă cu mediul înconjurător

Birò este o mașină 100% electrică, ceea ce înseamnă că nu produce gaze de eșapament și nici nu poluează fonic, fiind o mașină prietenoasă cu mediul înconjurător și cu aerul pe care îl respirăm cu toții.

✅ Se conduce ușor. Se parchează foarte ușor.

Birò este o mașină electrică prietenoasă cu orice șofer deoarece se conduce (ca orice mașină electrică, are transmisie automată) și se parchează foarte ușor. Din acest motiv este ideală pentru începători, întrucât se poate conduce de la vârsta de 16 ani cu permis B1, dar și pentru seniori, care au nevoie de o modalitate de transport sigură și mai ușor de manevrat.

Agilitatea și statura sa compactă permit șoferului să se strecoare în trafic, să ajungă pe străzi extrem de aglomerate și înguste și, să găsească loc de parcare chiar și atunci când toate locurile sunt ocupate. Birò se poate parca între mașini, se poate urca pe trotuar sau lângă o mașină parcată, fără să afecteze accesul celorlalți șoferi.

✅ Fabricată în Italia. Service în România

Birò este produsă în Italia. Mașinile electrice au crescut în preferințele conducătorilor auto deoarece au costuri de întreținere aproape de zero și sunt foarte fiabile. La un vehicul electric nu este nevoie de schimb de ulei, filtre, de schimbarea curelei de distribuție sau de reparații ce țin de ambreiaj, de exemplu.

Înțelegem însă nevoia unui service auto care să răspundă imediat în caz de situații neprevăzute. Tocmai de aceea, oferim service si piese de schimb în România, pentru a rezolva rapid și eficient orice inconvenient.

✅ Beneficiezi de subvenția statului prin programul RABLA PLUS

Știai că România este pe primul loc în Uniunea Europeană pentru oferirea bonusului cel mai mare pentru programul RABLA PLUS? Un conducător auto care are o mașină veche pentru casat și vrea să-și cumpere o mașină nouă full-electrică poate primi un sprijin financiar de până la 45.000 de lei.

Sună-ne la 0734 062 063 și beneficiezi de expertiza și asistența noastră pentru completarea și validarea tichetului RABLA, astfel încât să te bucuri de noua ta mașină electrică de oraș Birò la cel mai bun preț posibil!